Gezichtsbehandeling

Een professionele gezichtsbehandeling is uitgebreider dan de

verzorgingsroutine die dagelijks thuis wordt uitgevoerd. De huid heeft eens in de zoveel tijd een boost nodig, liefst om de 5-6 weken. Bij Nuance Beauty Salon wordt uw huid dieper gereinigd en behandeld met producten die hoge concentraties werkzame stoffen bevatten. 

Een gezichtsbehandeling gecombineerd met een gezichtsmassage zorgt ook voor een moment van ontspanning. Nuance Beauty biedt u de volgende exclusieve en specifieke schoonheidsinstituut behandelingen:

Wimperextensions 

Wimperextensions geven de ogen een prachtige, stralende en glamorous uitstraling, de droom van elke vrouw. Nuance Beauty werkt met de One by One techniek, waarbij de zijdezachte haartjes tussen de natuurlijke wimpers, één voor één met uiterste precisie worden aangebracht, met een speciale hypo-allergene lijm. Bijna op elke wimper wordt een wimperextension geplaatst. Nuance Beauty werkt met wimperextensions van de hoogste kwaliteit, die comfortabel en natuurlijk aanvoelen, en gegarandeerd zorgen voor mooie lange volle wimpers.  

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set One by One wimperextensions is ongeveer 2 - 2,5 uur. 

 

Voordelen van Wimperextensions:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers

 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig

 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zeewater

 • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet

 • Geen beschadiging van uw eigen natuurlijke wimpers

 • Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers

 • Wordt pijnloos opgebracht

 • Blijven 6-8 weken zitten

Kom ALTIJD zonder oog make-up/mascara op uw afspraak !!!

Wimperextensions zetten is een uiterst secuur werkje, dat veel geduld en concentratie vergt om ieder haartje te separeren, de extension op te pakken en deze vervolgens in de juiste richting op dat ene haartje te zetten. Als eerst alle mascara verwijderd moet worden betekent dit dat er minder tijd over blijft om extensions te plaatsen EN de mascara laat een laagje achter (ondanks het schoonmaken), waardoor de extensions minder goed hechten. Kom dus met schone droge wimpers op uw afspraak!

 • Bij ingang van de 5e week wordt een nieuwe setprijs berekend

 • Indien er meer dan 75% af is wordt een nieuwe setprijs berekend

 • Nuance Beauty geeft één week garantie op de wimperextensions, na één week zal een opvulbehandeling worden gerekend

Opvulbehandelingen
Wimperextensions laten zetten is een permanente schoonheidsbehandeling. Uw wimpers vernieuwen zich om de 6 tot 8 weken en aangezien de verlengingen aan uw natuurlijke wimpers worden bevestigd, volgen ze dit natuurlijke proces. De verlenging valt eraf zodra de natuurlijke wimper uitvalt. Voor het mooiste effect laat u ze om de 3 tot 4 weken mooi opvullen.

U kunt natuurlijk ook voor een eenmalige behandeling kiezen, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, een trouwerij heeft of naar een feestje gaat etc.

Wenkbrauwen Stylen

Mooie wenkbrauwen kunnen extra aandacht naar uw ogen brengen en geven uw gezicht een open uitdrukking. Het maakt u jonger, omlijsten de ogen en bepalen voor een groot deel uw uitstraling. 

Gelpolish 

Prachtig en mooi gelakte nagels... het perfecte visitekaartje van uw verschijning! Gelpolish is nagellak die in de UV-lamp snel en volledig uithardt. Het is de ideale oplossing voor wie geen kunstnagels wil dragen maar wel haar natuurlijke nagels wil verstevigen, met als resultaat een natuurlijke uitstraling. Gelpolish heeft de voordelen van gel en wordt aangebracht als nagellak. U heeft veel keuze in leuke trendkleuren en u kunt ook een natuurlijke French manicure of een Babyboom nemen. U heeft wekenlang een mooi en perfect glanzend eindresultaat!

Spa Manicure de luxe

Een spa manicure de luxe is een wellness behandeling moment voor uw handen waarbij u heerlijk kunt ontspannen. 

Een spa manicure de luxe is inclusief: reinigen en desinfecteren van uw handen en nagels, de nagels worden in de gewenste vorm gevijld, de handen gaan in een heerlijk warm handbad, verzorgen van de nagelriemen, scrubbehandeling, handmasker, hydraterende massage van handen en onderarmen, nagelriemen worden gemasseerd met een nagelriemolie, verzorgende crème en lakken van de nagels met een transparante lak. ​

Spa Manicure 

Uw handen en nagels zijn dagelijks blootgesteld aan water, schoonmaakmiddel, zon... daarom is een goede handverzorging heel belangrijk, Dit kunt u doen door ze te verwennen met een spa manicure.

Een spa manicure is inclusief: reinigen en desinfecteren van uw handen en nagels, de nagels worden in de gewenste vorm gevijld, verzorgen van de nagelriemen, heerlijke en hydraterende massage van handen en onderarmen, verzorgende crème en een transparante lak.

Paraffine handpakking 

Een paraffine handpakking is een intensieve verzorgende verwen behandeling voor uw handen wat direct een zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. De behandeling is perfect voor het hydrateren en verzachten van de huid van de handen en nagelriemen. De warmte die uit de paraffine vrijkomt werkt ook therapeutisch tegen reumatische handen, artrose, spierblessures en winterhanden. 

Ontspanningsmassage 

Heerlijke ontspanningsmassage met warme olie, waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op het algehele gezondheid, zowel lichamelijke als geestelijke, om stress tegen te gaan en het zelf genezingsproces te bewonderen.

Afslankmassage 

De afslankmassage is een revolutionaire massagetechniek waarbij cellulite verdwijnt. Ook wordt de huid van armen, heup, billen, bovenbenen en de buik strakker. 

Afslankmassage kunt u zien als een alternatief voor de bekende liposuctie. Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier maar ook de omvang minder. Een andere positieve bijwerking is dat u zich na een afslankbehandeling vaak energieker voelt.

De behandeling wordt aangeraden in kuurverband te doen voor een optimaal resultaat.

Per behandeling kunt u kiezen welke zone u wilt laten behandelen:

 • Zone 1: Bovenbenen en billen

 • Zone 2: Bovenbenen en armen

 • Zone 3: Buik en armen

Nazorg:

Ter ondersteuning van de behandeling, is er een speciale product voor thuisgebruik. Wanneer u het product gebruikt in combinatie met de behandeling, zullen de resultaten verhoogd én verlengd worden.

Anti-Cellulite behandeling

Cellulite is een erg vervelende aandoening, vooral na de puberteit heeft 80 tot 90% van de vrouwen er last van. 
De knobbeligheid van cellulite wordt veroorzaakt door vetophopingen, wat het bindweefsel onder de huid verstoord. Hierdoor ontstaat er een verandering in het uiterlijk van de huid en staat cellulite bekend als "sinaasappelhuid".

Ook de levensstijl speelt een rol in het ontstaan van cellulite.

Zo kunnen een gebrek aan lichaamsbeweging, een slechte bloedcirculatie, hormonale veranderingen en het ouder worden allemaal bijdragen aan de vorming van cellulite. 

Cellulite komt vooral voor op de billen en de bovenbenen, maar in sommige gevallen ook op de buik of zelfs de bovenarmen. 

Cellulite volledig verwijderen is meestal niet haalbaar, maar u kunt uw huid gladder en strakker maken door: gezond, gematigd en gevarieerd eten, voldoende water drinken, sporten, voldoende slapen en zo veel mogelijke stress vermijden. Daarnaast kunnen natuurlijk schoonheidsbehandelingen helpen.

De behandeling wordt aangeraden in kuurverband te doen voor een optimaal resultaat.

 

Per behandeling kunt u kiezen welke zone u wilt laten behandelen:

 • Zone 1: Bovenbenen en billen

 • Zone 2: Bovenbenen en armen

 • Zone 3: Buik en armen

Nazorg:

Ter ondersteuning van de behandeling, is er een speciale product voor thuisgebruik. Wanneer u dit product gebruikt in combinatie met de

behandeling, zullen de resultaten verhoogd én verlengd worden.

Harsen

Het voordeel van harsen is dat de haren langer wegblijven en ook zachter terug komen. Terugkomende haren zijn dus niet stekelig en stoppelig. Laat u regelmatige harsen, dan zult u ervaren dat op den duur de haargroei verminderd.

Nuance Beauty Salon

Schoonheidssalon & Nagelstudio:

Groene Steen 13

1628 WN, Hoorn

KvK: 72186992

Contact gegevens      

☎  06-42252983   

✉​  claudiavdzel@hotmail.com

 • Facebook
 • Instagram Social Icon

© 2018 by Nuance Beauty

Openingstijden 

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag: 

Zondag gesloten.

Ik werk uitsluitend op afspraak.

12:00 – 20:00 uur

15:00 – 20:00 uur

09:00 – 18:00 uur

15:00 – 20:00 uur

09:00 – 18:00 uur

09:00 – 13:00 uur